keskiviikko 17. marraskuuta 2010

No Junk!

Nyt täytyy kehaista, sillä olen löytänyt uuden suosikin lasten välipalojen saralta: Semper Småfolk välipalatuotteet.

Kaupoistahan nämä löytyvät sieltä lastenruokaosastolta, eli sosepurkkien ja vastiketetrojen läheisyydestä.  Täytyy kyllä heti mainita, että varmasti useamman käteen tarttuisivat jos näitä olisi (myös) perinteisempien keksien / pillimehujen vieressä, varsinkaan leikki-ikäisten lasten vanhemmat kun eivät välttämättä kaikki enää lastenruokahyllyillä vieraile kuin satunnaisesti.

Mutta asiaan. Tuoteperheeseen kuuluu mm. keksejä, maissinaksuja, pillimehua ja smoothieita. Itse sain tilaisuuden kokeilla tuotteita Hopottajat -palvelun kautta, ja kokeilu tuli hyvään saumaan sillä aiemmin olin tyytynyt vain vilkaisemaan näitä tuotteita päätyen silti johonkin tutumpaan.

Sain perheelleni maisteltavaksi mm. ABC-keksejä, porkkanatikkuja ja smoothien. Keksit ovat hurjan kätevästi pakattu erillisiin pusseihin, jolloin loput keksit eivät saa 'kaapinmakua' jäädessään odottamaan ja pienen pussin voi laittaa laukkuun hätävaraksi. Itse keksit ovat mukavan minikokoisia, eli näitä voi ihan hyvällä omallatunnolla antaa usemmankin.

Porkkanatikut myydään pienissä annospusseissa, ja ovat siis maustettuja (suolattomia) maissinaksuja tikkumuodossa. Nämä oli omastakin mielestä oikein hauskan makuisia pikku naksuja - Ottokin pisteli koko pussillisen kerralla.

Suora lainaus tuotesivulta:

Småfolk -tuotteet eivät sisällä mitään turhaa. Tämä tarkoittaa että kaikki tuotteet ovat sokeroimattomia luomutuotteita eikä niihin ole lisätty suolaa, aromeita tai säilöntäaineita.

Paitsi että tuotteet tuovat mukavaa vaihtelua siihen tutuksi tulleeseen banaani-juomajukurtti-rinkeli -osastoon, niin nämä ovat oikeasti ihan terveellisiäkin.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, meillä ainakin nämä kaikki (kohta 2-vuotias, 5-vuotias ja 7-vuotias) ovat olleet jokainen ihan yhtä innoissaan Småfolk -tuotteista kuin äitikin.


(kuva lainattu Småfolkin sivuilta)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti