keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Vilua kesän keskellä

Evässoppa poltti kielen tunnottomaksi muttei lämmittänyt toivotulla tavalla, kehtaisiko sitä pistää jumpaksi tässä ja nyt? Ottaen huomioon että toimistolla on lisäkseni vain yksi kollega, ei taukojumppa herättäisi kovin suurta ihmetystä. Mutta jääköön se nyt vielä aikeeksi, lämmittelen mieluummin kohta taukotilaa siivoskellen.

Tämä viikko on vasta puolillaan, mutta aika tuntuu silti loppuvan kesken. Niin hiljaista ja toimetonta kuin olo toimistolla onkin, on silti puuha jos toinenkin vielä hoidettava ennenkuin perjantaina viideltä suljen oven takanani lopullisesti. Tästä kuitenkin päästään sujuvasti yhteen huonoista puolistani; olen tehoton silloin kun aikaa on liikaa. 

On ehdottomasti suuri vahvuus olla tehokas paineen alla mutta jos vastapuolena on suunnaton löysäily jos aikataulu ei olekaan niin tiukka, ei tulos ole sitten ihan niin paras mahdollinen. Tavallaanhan tästä tulee toistuva kehä; lykkään tehtäviä siihen kun ne on Pakko tehdä, ja toimin sitten tehokkaasti. Onko se järkevää? Ei, ei mitenkään. Tällä onnistun vain huolestuttamaan ympäristöäni, näyttämään kovinkin laiskalta ja aiheuttamaan itselleni turhaa stressiä.

Työnhaullisesti ajateltuna tämä on tietysti sellainen kuvio josta kerron taatusti vain sen toisen puolen; Työskentelen tehokkaasti paineen alla. Piste. Kolikon kääntöpuoli kuitenkin ärsyttää minua itseäni sen verran, että tahtoisin osata tehdä asialle jotain. Hyviä vinkkejä vastaanotetaan!

Eilen olin taas kovinkin reipas, ja soitin uudelle TPT:lle (käsite tutuksi täällä). Olin jännityksestä johtumatta oikeinkin reipas ja uskoakseni onnistuin kuullostamaan jopa ihan vakuuttavalta. Positiivinen kuva jäi ainakin itselleni siitä että tuntui kuin olisimme olleet TPT:n kanssa hyvinkin samalla aaltopituudella, puhuimme molemmat jopa toistemme päälle kun asiat nyt vain sattuivat tulemaan mieleen yhtäaikaa. 

Ei tietysti saisi taas liikaa innostua, tiedän kyllä että toiset ihmiset osaavat kuulostaa hyvinkin kiinnostuneilta ja positiiviselta aivan jokaisen soittajan suhteen eikä sen tarvitse tarkoittaa sen enempää. Mutta kävi miten kävi, hakemus ansioluoetteloineen on nyt ilmoille lähetetty ja jään odottamaan jatkoa (kuten niin monen muunkin asian suhteen).

Sataako siellä?

- Terhi

Jätskiä odotellessa voi käydä aika pitkäksi...
 

1 kommentti:

  1. Ei sada tällä hetkellä :D mutta kuurot osaa kivasti yllättää

    VastaaPoista